Жаре Бербер “одработувал” за ВМРО-ДПМНЕ!

Таканаречените бомби на опозицијата одекнуваат на сред плоштад во Прилеп.  Разговор помеѓу прилепскиот градоначалник Марјан Ристески и минситерот за транспорт и врски Јанакиески каде вели дека направил упад во Прилеп и во Радовиш. Дејан Целески од “Пелистека” пак на градоначалникот на Прилеп вели дека треба да се затворат сите кафиќи со цел да се одмазди на сите кои тој периодот го нервирале, а информациите Ристески ќе ги добиел наводно од Жаре Бербер.

Дејан:  Ме нервираа секој ден тука. Жаре ми кажува, сите ги знае до еден, се расправаше неколку пати идеше во Прилеп, пееше тој период. Му ебам племето…така. Ајде ќе се видиме.

МР:  Се видовме ние со Жаре бербер, ти кажа?

Дејан:  Нека ти каже тој, ги знае сите до еден. Тој пак сега ќе дојди Прилеп, петоок-сабота, ќе му речам да ти ѕвони.

МР:  Ај нека ми ѕвони, ќе го видам малку..

Leave a Reply

Your email address will not be published.