ЖЕНИТЕ ВО 40- ТИТЕ НАЈДИВИ ВО КРЕВЕТ

Иако нивните тела се малку застарени и немаат голем апетит за мажи, поголемиот дел од нив изневеруваат и имаат неверојатни доживувања во креветот кога наближуваат нивните 40 – ти, велат експертите.

Според нив 40 – годишните жени чувствуваат дека “часовникот им чука“ и брзаат да “го фатат возот“ додека сеуште можат, бидејќи наскоро и нема да имаат можност да забременат.
Според зборовите на научниците, нивните инстинктивни реакции се должат на желбата да имаат див секс со помлади партнери.
Истражувањето на британските социолози е овластено мислење на околу 900 жени, поделени во три групи: од 19 до 26 годишна возраст, од 27 до 45, и на дами чија менопауза “чука на вратата“. Се покажало дека жените кои спаѓаат во средната група се диви, најдобро расположени и со најбогати сексуални фантазии и половината од нив имаат помлади партнери во креветот.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.