Kнига: Жената на маестрото – Гилјермо Мартинес

Двајца мажи губат глава околу една прекрасна дама од високите кругови. Бидејќи и двајцата се писатели, судирот се проширува и во професионална смисла. Што сè прават за да најдат инспирација. Едноставно раскажана книја која долго се памети и одново се препрочитува. Роман натопен во шпанска сензуалност и со енигматична загатка која читателот треба сам да ја открие.

 

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.