Земјотрес во Грција, кој се осетил дури во Битола

Епицентарот на земјотресот бил во северозападниот дел на Грција во областа Полифитос, пренесува грчката новинска агенција АНА.
Но има најави дека земјотресот се осетил дури во Битола.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.