(ВИДЕО)Заслужуваме подобро: Полицијата уби дете, МВР-ДПМНЕ се обиде да скрие..

„Заслужуваме подобро“, граѓанската иницијатива во своето ново видео порачува: Заслужуваме држава која нема да биде киднапирана од партиите!

Заслужуваме да гласаме без да се плашиме! Заслужуваме праведен и слободен живот!

Leave a Reply

Your email address will not be published.