Започна со работа комисијата за настаните од 24 декември

Претседаел на комисијата е професорот Борче Давитковски, членови од владејачката ВМРО-ДПМНЕ се Илија Димовски и Благородна Дулиќ, а членови од СДСМ се универзитетските професори Рената Тренеска – Дескоска и Љубомир Фрчкоски.

Заклучоците од комисијата ќе бидат доставени до политичките партии ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.