(Видео)Во топлес и со знак во рацете ги застануваат возачите

Русите како возачи се познати по брзото и несмасно возење и прекршување на собраќајните знаци.
Како што покажува статистиката во Русија има направено 59.617.222 сообраќајни прекршоци. А додека 203.597 сообраќајни несреќи во кои се погинати 27.991 луѓе.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.