(ФОТО)Во детски парк во Кавадарци удри гром, нема повредени

Денес околу 13.00 часот во малиот детски парк кој се наоѓа во близина на старото музичко училиште во општина Кавадарци, силно удри гром. Од удирањето на оваа природна појава има само нанесено штета на едно од поголемите дрва. За среќа, нема никој повредено.

Leave a Reply

Your email address will not be published.