ВИДЕО: Владин “експерт” по англиски јазик

-Ти си мојот херој. Сега знам ако ти си станал доктор и висок владин функционер јас можам да станам научник или нуклеарен физичар.

-Морам да признам дека ми го направи денот убав. Само продолжи брат. Македонија со тебе има светла иднина, се само дел од коментарите под видеото поставено на Јутјуб.

Извор А1ОН

Leave a Reply

Your email address will not be published.