Владимир Милчин: Никогаш нема да ме замолчат

Втор дел- Милчин за молкот на т.н интелектуалци, за благодарноста кон министерката Канчевска, за довчерашното игнорирање на дел од архитеките за Скопје 2014 и за тоа каде го гледа излезот од оваа криза.

Leave a Reply

Your email address will not be published.