(ФОТО) Инвестициите на Груевски и фамилијата во образованието, вистински хорор во студентскиот дом Гоце Делчев

 Претпоставуваме на ова мисли премиерот Никола Груевски кога се перчи дека многу инвестирал во образованието. Фотографиите денеска се поставени на Фејсбук. Тука можете да погледнете дел од објавените фотографии, а целата галерија на Фејсбук…

Leave a Reply

Your email address will not be published.