(Видео) Вистинска школска лекција, Сашо Ордановски го “разобличува” Груевски

Евроскептицизмот во Македонија се’ повеќе зема замав, а дебатата за влезот во Европската унија треба да се сведе на што пониско ниво за обичните граѓани да сфатат кои се предностите што ги нуди влезот европското семејство, се вели во студијата „Старо купувам – Новата европска приказна за Македонија“, што ја подготви Македонскиот центар за европско образование.

Повеќе од видеото.

Извор А1ОН

Leave a Reply

Your email address will not be published.