ВИДЕО: Водителката Јасминка Аневска од ТЕЛМА е најновиот македонски новинарски херој

Реакција на новинарката Јасминка Аневска од Телма, по повод вчерашната цензура на нејзиниот прилог на вестите кога беа исфрлени нејзините прашања што му ги упати на премиерот Никола Груевски. Вечерва таа на феноменален начин и удри шлаканица на цензурата со црвениот телефон од студио.

Повеќе од видеото.

Видео ПЛУСИНФО

Leave a Reply

Your email address will not be published.