ВИДЕО Ризница, како се формирани “Македонските Ан(оним)уси”

Откако вчера таканаречените „Македонски Анонимуси“ се заканија дека ќе објавуваат таканаречени материјали против граѓаните и опозицијата, започнаа вистинските пародии на социјалните мрежи.

Освен шегите на Фејсбук и Твитер, некој ја направил и оваа урнебесна пародија на Јутјуб.

Нека се живи и здрави, и нека им потрае за да има на што да се насмееме.

Leave a Reply

Your email address will not be published.