ВИДЕО Промоцијата на книгата „Ѕидот на Паја“ на Златко Вузевски

 

Кавадаречкиот “витез на смеата”, Златко Вузевски – Паја, ја промовира својата книга “Ѕидот на Паја” на задоволсто на неговите фанови. Во домот на културата “Иван Мазов – Климе” во Кавадарци, промоцијата на ова книга помина во една прекрасна атмосфера исполнета со музика и смеа. 

Вузевски нагласи дека не постојат случајности и дека датумот кога е роден, 10. јануари (светски ден на смеата), е само мотив плус да го работи она што најдобро го знае.

Повеќе од видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published.