(ВИДЕО) Промоција на “Кожувчанка”, упад на Саше Политико

Каролина Гочева, официјално од денес е новото заштитно лице на кавадаречката компанија Кожувчанка.
На денешната прес конференција која се одржа во Клубот на новинари во Скопје, тие го потпишаа договорот за заедничката соработка.

Саше Политико упадна во денешната прес конференција на пејачката Каролина Гочева и ја запраша дали таа има став за снимките од бомбите и за тоа дека власта владее диктаторски и го влече народот за уши и за врат и му се заканува со ендеци.

Пејачката кажа дека има став, но би го кажала во друга прилика, бидејќи денешната прес конференција не била соодветна за таа тема.

Leave a Reply

Your email address will not be published.