(ВИДЕО) Непознат сторител крши семафори во центарот на Кавадарци!

Непознато лице сквернави семафори во градот

Вечерва непознато лице ги искрши семафорите во центарот на Кавадарци. Околу 21 часот тој почнал да фрла со камења по семафорите и успеал повеќе од нив да ги оштети…

 

Фото КТВ