(ВИДЕО) Момче изедено од крокодил пред очите на својот татко

Тоа е токму она што се случило на еден мексиканец кога крокодил пред неговите очи му го изеде синот Мануел Абрахам (7).

Балонот на момчето со кој си играл му паднал во реката. Во моментот кога момчето сакало да го земе крокодилот излегол од водата, го грабнал момчето со устата и го повлекол под површината.

За Мануел Абрахам започната е потрага, не еден ден подоцна тој се уште не е пронајден.

Министерството за животна средина наредило да се исперат утробите на сите крокодили во областа за да се утврди дали во некој од нив постојат остатоци од момчето.

Leave a Reply

Your email address will not be published.