ВИДЕО Македонски “експерти” дебатираат на МТВ

Македонските експерти за право, финансии, економија, журнализам, теории на заговор, полски тоалети, лепење плочки, био генетика, вселенски истражувања и останато, пред очите на македонската јавност дебатираа околу пучот на премиерот.

Повеќе од дебатат погледнете од видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published.