(ВИДЕО) Косовски пратеници го гаѓаа премиерот со јајца

Косовски пратеници во го гаѓаа премиерот со јајца. Косовскиот премиер, Иса Мустафа за време на својот говор во косовското собрание со јајца беше нападнат од страна на пратениците на опозицијата.

Додека го претставувал постигнатиот договор во Брисел помеѓу Србија и Косово, незадоволните опозициски пратеници започнаа да фрлаат со јајца кон говорницата, по што бргу интервенирало обезбедувањето и не дошло до некој посериозен инцидент.

Leave a Reply

Your email address will not be published.