(Видео) Избегнат морски инцидент меѓу Словенија и Хрватска!

Слушнете аудио снимка од инцидентот на видеото подоле:

 

 

[alert-note]”Кромид Вести“ е категорија наменета за хумор, сатира, пародија и сарказам. Повеќето од текстовите објавени во „Кромид Вести“ се измислени. Нивната намера не е да навредат или омаловажат. Напротив, да ја оддржуваат смислата за хумор и јавна критика и притоа да изнудат и по некоја насмевка.[/alert-note]