ВИДЕО: Груевски им помага на граѓаните, Саше Политико упаѓа со прашања, а Пешевски го брка со боксови

Група млади креативци од Битола направија пародија од прошетките на премиерот Груевски низ Македонија на кои тој им ги решава проблемите на граѓаните. Преку телефон.

Leave a Reply

Your email address will not be published.