(ВИДЕО) “Гоцо моја”, музички поздрав од Ориѓански до Јанкулоска

По објавувањето на снимки од прислушување на телефонски разговори во кои засега најчесто слушан е гласот на министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска, од ноќеска се врти спот- пародија од композиторот Златко Ориѓански.

Leave a Reply

Your email address will not be published.