Вибрирачки менувач за автомобил ви кажува кога да смените брзина

Oвој менувач ја надгледува брзината на автомобилот, вртежите и педалата за гас за да го предупреди возачот кога треба да се смени брзината. Ова е невообичаено паметен начин да научите некој како да вози. Брилијантноста лежи во дизајнот. нелсон користел Xbox 360 контролен мотор и 3D принтана школка – форма и фиункционалност вклопено во едно.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.