Веруваме во Маса

Фелипе Маса е наш возач и сите во тимот имаат потполна доверба во него, и се надеваме дека во наредната трка ќе обезбеди резултат кој одговара на неговиот талент, изјави Лука ди Монтечемоло.
Исто така тој во својата изјава напомена и дека се направени сите анализи за лошите резултати на трката во Нирбургринг и дека се надеваат таквите лоши резултати нема да се повторат на следната трка.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.