(Видео) Со својот автомобил повредил 11 пешаци а еден усмртил

Усмртенот тело и припаѓа на Италијанска државјанка која во Лос Анѓелес била на одмор. Нејтан Луис Кембел (38) моментално се наоѓа во притвор во Санта Моника.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.