Убиено е младо момче од Кавадарци

Се работи за Дејан.Д на возраст околу 32 година, кое според првичните и неофицијални информации е нападнато во близина на улицата “Страшо Пинџур” во Кавадарци.Лицето било пренесено во општа болница во Кавадарци каде набрзо им подлегнало на повредите.Дејан бил регистриран нарко зависник.

Полицијата трага по убиецот.Истрагата е во тек, подетални информации ќе објавиме подоцна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.