Турново ја порази Судува

Во пенал рулетот екипата на Турново беше подобра од екипата на Судува, по што Хоризонт Турново го продолжува патот во Лига Европа.
Следен противник на екипата на Хоризонт Турново е Хајдук Сплит.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.