Турново изненади со резултат 1:2 на гости

Турновци одиграа квалитетен, рамноправен дуел со сплитските „бели“, и покрај тоа што навидум домашните беа тие кои ја имаа иницијативата и диктираа играта. Но, македонскиот тим беше тој со подалеку поконкретни шанси кои не ги искористија Блажевски, по една во двете полувремиња, и Балдовалиев во 68.минута, а дозволивме по две невниманија во одбраната Хајдук да дојде до триумфот.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.