(Видео) Тркалото на Марк Вебер удри во камерман

Најопасен беше моментот кој можете да го видите во видеово. По грешката на механичарите во боксот на Марк Вебер, откако тој тргна неговото задно тркало веднаш излезе и почна неконтролирано да скока. Удри директно во грбот на еден камерман кој немаше поим што го очекува. За среќа, камерманото поминал со лесни повреди. Погледнете.

Leave a Reply

Your email address will not be published.