Трагедија во водите на Тиквешко Езеро, се удави 50-годишен кавадарчанец

Случајот е пријавен во полиција и се очекува после увидот на лице место да се излезе и со првите официјални информаии за причната.

Според неофицијални изјави на дел од кавадарчани, настанот се случил откако лицето кое се наоѓало во својот чамец, ја изгубил свеста и паднал во водите на Тиквешкото Езеро. Ова се случило во моментите кога работел на еден од рибниците. Телото сеуште не е пронајдено.Сеуште не се знае за кое лице станува збор.

Leave a Reply

Your email address will not be published.