Тинејџерите го обожаваат Ким Јонг Ун

Држава која на своите соседи им се заканува со нуклеарно уништување.
Судејќи по фотографиите објавени од државната новинска агенција на Северна Кореја, Ким Јонг Ун е предмет на фанатично обожавање. Посебно од страна на тинеџерските кругови.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.