(ВИДЕО) Најнова “инвестиција”, фабрика за рачно изработување на пасоши!?

Анонимен граѓанин до „Фокус” достави ексклузивен видеоматеријал и 14 фотографии од кои се гледа дека во приватен стан или куќа, рачно се изработувале пасоши кои можеле да бидат употребени за изборни цели.

„Фокус” ја достави снимката до Јавното обвинителство. Повеќе детали за видеото можете да прочитате во најновото издание на неделникот „Фокус”, кој веќе може да се купи во трафиките.

Извор ФОКУС

Leave a Reply

Your email address will not be published.