(ВИДЕО)Министерот Николовски најави субвенции за росоманската праска, Пемова нешто се буни

Субвенции за росоманската праска, МЗШВ ги решава натрупаните проблеми на земјоделците, кои се создавале во текот на изминатите години Анализирана

Read more

(ВИДЕО) Кавадаречкиот “земјоделец” Весна Пемова, главен лик во “Глупава Саботажа”

Весна Пемова, кавадаречки “бисер” во македонското собрание Еден од најголемите кавадаречки “патриоти”, пратеник од ДПМНЕ, мега кавадаречки “земјоделец” кој “дрпа”

Read more

Ромите главен адут на Минов и Пемова, истите кои ДПМНЕ “циган по циган за уши” на гласање ги води!

Пемова и Минов им се обратија на сопартијците од градскиот плоштад “Маршал Тито” во Кавадарци На митингот во Кавадарци кој

Read more

Без трошка срам, Весна Пемова “трча” по гласови од осиромашените кавадаречки земјоделци!

Весна Пемова, кандидат за пратеник на претстојните парламентарни избори како претставник во изборната единица 4, се обидува да “собира” гласови

Read more

Дали ДПМНЕ Кавадарци сами си искршиле прозорци а притоа обвинуваат други???

Искршени прозорци на два штаба на ДПМНЕ во Кавадарци Искршени прозорци изминатиот период на два штаба на ВМРО-ДПМНЕ од Кавадарци.

Read more