Стојанче Лазов, човек на Груевски, “врзувал” лица со хендикеп од Росоман???

OK ДПМНЕ од Росоман гo бојкотира Груевски, Лазов панично прибира гласови со заплашување Паниката која надвиси на терористичкото и криминално

Read more

(ВИДЕО) Александар Панов и Стојанче Лазов почесни гости во “Галактичка Саботажа”

“Галактичка Саботажа” од Александар панов и Стојанче Лазов Александар Панов и Стојанче Лазов, двајца локални градоначалници, едниот на Кавадарци другиот

Read more

(ВИДЕО) “Бисер” на Стојанче Лазов: “Мене и во Југославија ми има останато грозје непродадено”!

Стојанче Лазов, градоначалникот на општина Росоман набрзина од ракав истресе две-три зелени На редовна седница во општина Росоман се дискутираше

Read more