Реакција на Ротари клуб од Кавадарци за отчетот на ВМРО-ДПМНЕ!

Ротари Клуб од Кавадарци обвинува што нивните проекти се злоупотребени за политички цели Градоначалникот на општина Кавадарци, Александар Панов и

Read more

Ротари клубот од Кавадарци со донација за Народната техника

Заврши реконструкцијата на просториите на Народната техника. Седумстотини илјади денари се потрошија за целосна замена на старите прозорци со нови

Read more