Ромите главен адут на Минов и Пемова, истите кои ДПМНЕ “циган по циган за уши” на гласање ги води!

Пемова и Минов им се обратија на сопартијците од градскиот плоштад “Маршал Тито” во Кавадарци На митингот во Кавадарци кој

Read more

(ВИДЕО) Eксклузивно: Панчо Минов се заканува до трето колено на советници од ДПМНЕ

Панчо Минов од ГРОМ жестоко на седница на совет на општина Кавадарци се заканува до советници од ВМРО-ДПМНЕ На седница

Read more

Панчо Минов од “ГРОМ” со реакција и заканa за тужба кон порталот “Мојот Град”

Закана за тужба адресирана до порталот “М0јот Град” и сопственикот Кире Бебеџаков Закана за тужба адресирана до порталот “Мојот Град”

Read more

Панчо Минов: “Точно е дека имаме стан во Скопје во вредност од 120.000 евра”

Божанка Минова, сопруга на Панчо Минов, има стан во Скопје во вредност од 120.000 евра Панчо Минов, поранешен градоначалник на

Read more