(ФОТО) Мизерија услови во кавадаречката болница

Вистинска мизерија на детското одделение во кавадаречката болница. Според фотографиите кои што ги доби веб порталот Револуционер од родители на

Read more

Поддршка за министерот Тодоров од партиските здравствени полтрони

Откако само во рок од неколку денови починаа две родилки, новороденче и 14-годишно девојче, јавноста се крена на нозе и

Read more