Најчевска: Бојата е најмалото нешто што треба да им се направи на овие споменици!

пишува Мирјана Најчевска Откако генералот Стојанче Ангелов на својот фејсбук профил напиша дека ги замолува протестантите да не фрлаат повеќе

Read more