Кавадаречка (не)зрелост ќе ги брани криминалите на Груевски!

пишува Кире Бебеџаков Денес, на овој пресветол сончев ден, група (најверојатно) припадници на човечкиот род, поддржувачи на криминалите на демохристијанската

Read more

Граѓанину на Кавадарци, крени глава високо горе!

пишува Кире Бебеџаков Почитувани сограѓани, жители на општина Кавадарци и тиквешијата. Вчерашниот ден, денот кога самите бевме креатори на испишување

Read more

Панчо Минов од “ГРОМ” со реакција и заканa за тужба кон порталот “Мојот Град”

Закана за тужба адресирана до порталот “М0јот Град” и сопственикот Кире Бебеџаков Закана за тужба адресирана до порталот “Мојот Град”

Read more