Љубица Каровска, лекарката со лажна диплома од Кавадарци е помилувана од претседателот Иванов???

Помилувана е и Љубица Каровска, која беше осудена бидејќи со лажна факултетска диплома работеше како лекар во Здравствениот дом во

Read more