(ВИДЕО) Сачмо: “Претседателот на кавадаречкиот совет, Ристо Сакалиев, го блокира мојот скромен проект додека на “своите” карате клубови им поделил преку 700.000 денари”

Бранко Трајковски – Сачмо, поранешен спортски новинар, добро познат на кавадаречката и поширока јавност, отворено говори како претседателот на совет

Read more

Данок на приход за дополнителни апашки активности!

пишува Бранко Трајковски [su_quote]Тиквеш, тиквеш, убав крај, тиквешко езеро вистински рај.[/su_quote] Тиквешкото Езеро со своите триесет и две километарски води

Read more