Борис Давидов се приклучи на промените, даде подршка за Бетиане Китев

Борис Давидов ја даде својата поддршка за идниот градоначалник на општина Кавадарци Независниот кандидат за градоначалник Борис Давидов кој учествуваше

Read more

Борис Давидов ги повикува кавадарчани на средба на градскиот плоштад

Независниот кандидат за градоначалник Борис Давидов ќе ја презентира својата програма за подобро Кавадарци Борис Давидов, независен кандидат за градоначалник

Read more