(ВИДЕО) Баба Ванѓа предвидува, Македонија разумна, утрото на 12 декември 2016

Баба Ванѓа: “Македонецот ќе доживее прочистување и отрезнување на паметот!” Баба Ванѓа, познатата јасновитка која досега има погодено дузина пророштва

Read more