(ВИДЕО) Скандал за Водици во Кавадарци, поп му посака трет мандат на градоначалникот од ДПМНЕ!

По повод Водици во Кавадарци, поп јавно со поддршка за градоначалникот од ДПМНЕ На самиот ден на празникот Водици, кога се

Read more