(ФОТО) Конечно!!! Изграден подземен коридор во Кавадарци!

Кавадарци со нов подземен коридор, проект на најсовремената технологија Од вчера, први април 2017 година, општина Кавадарци официјално го заврши долго

Read more

Возило на “ЕЛЕМ” го блокира сообраќајот во центарот на Кавадарци

Поради непрописно паркирано моторно возило на компанијата “ЕЛЕМ”, сообраќајот во центарот на Кавадарци беше блокиран околу еден час. Настанот се случи

Read more