Јанчев освои 12.077, Китев 11.482 гласови во првиот изборен круг!

Кавадарци оди во втор изборен круг Вчерашниот ден од локалните избори 2017 година не го даде градоначалникот за општина Кавадарци

Read more

Жителите од Бегниште побараа земјоделските површини да им се одземат на функционерите и профитери од ДПМНЕ!

Жителите на село Бегниште го кажаа своето, бараат земјоделските површини да им се вратат на вистинските земјоделци Бетиан Китев, заедно со

Read more

(ВИДЕО) Китев: “Долго време во спортот во Кавадарци не беше вложено ниту денар!”

Планираме сериозни иннвестиции во спортот и спортската инфраструктура, со цел повторно да го вратиме сјајот на спортот во Кавадарци „Почитувани

Read more