Млади од Росоман бараат од надлежните да ги активираат рефлекторите на спортското игралиште

Рекреативци и спортисти од општина Росоман апелираат до надлежните институции да ги вратат во фунција рефлекторите на спортското игралиште во

Read more

Стојанче Лазов, човек на Груевски, “врзувал” лица со хендикеп од Росоман???

OK ДПМНЕ од Росоман гo бојкотира Груевски, Лазов панично прибира гласови со заплашување Паниката која надвиси на терористичкото и криминално

Read more

(ВИДЕО)Министерот Николовски најави субвенции за росоманската праска, Пемова нешто се буни

Субвенции за росоманската праска, МЗШВ ги решава натрупаните проблеми на земјоделците, кои се создавале во текот на изминатите години Анализирана

Read more

(ВИДЕО) “Бисер” на Стојанче Лазов: “Мене и во Југославија ми има останато грозје непродадено”!

Стојанче Лазов, градоначалникот на општина Росоман набрзина од ракав истресе две-три зелени На редовна седница во општина Росоман се дискутираше

Read more