ФОТО: Ајфеловата кула осветлена во розово за подигнување на свеста за ракот на дојка

Ајфеловата кула вчера беше осветлена во розово по повод кампањата „Розов Октомври“. Новото руво на најпрепознатливата туристичка атракција беше претставено

Read more