(ВИДЕО)Герасим Лазов: “Протестирам за иднината на моето дете!”

Герасим Лазов, еден од учесниците во протестите на Шарената Револуција во Кавадарци, со свое обраќање до кавадаречката и македонската јавност.

Read more

Кавадарци протестира, граѓанинот се буди, следува најмасовниот протест досега!

Кавадарци протестира, бидете дел од историјата! Почитувани граѓани и граѓанки, Во светло на општата аболиција од претседателот Иванов од 12

Read more